Bendrovė „Mida LT“ dovanoja poilsio akimirkas neįgaliųjų mamoms

Bendrovės direktorius A. Jakas projektą apie dovanojamą poilsį pristatė neįgaliųjų mamoms, VšĮ „Revilita“ vadovei R. Bagdonienei.

Neįgaliuosius vaikus auginančios mamos rūpesčių naštą pakelia tyliai ir oriai, tad neretai iš šalies tai net nepastebima ir neįvertinama. Statistika rodo, kad šeima, kurioje auga neįgalus vaikas, patiria kur kas daugiau streso, psichologinės įtampos, kasdienybės rutina alina tėvus, o tai neigiamai atsiliepia šeimos mikroklimatui.

Kiekvienam šeimos nariui – o ypač vaiko mamai – tiesiog gyvybiškai būtina bent retsykiais atsikvėpti, ištrūkti iš slegiančios aplinkos. Pailsėjus įgaunama naujų jėgų toliau rūpintis savimi, savo šeima ir savo vaikais. Neįgaliuosius vaikus auginančios mamos dažnai neturi galimybės dirbti – jos visą savo laiką skiria ypatingojo šeimos nario priežiūrai. Tad negauna ir atostogų. Jei mama vieniša – rasti laiko poilsiui ir atokvėpiui tampa didžiule problema.

UAB „Mida LT“, priklausanti kompanijai TECHNONICOL, nusprendė paremti Klaipėdos apskrities mamas, auginančias neįgalius vaikus. Joms bus suteikta proga pailsėti ir atsipalaiduoti. Pasibaigus karantinui, kai tik sveikatinimo paslaugų teikimui nebebus suvaržymų, šios mamos dviem dienoms galės nuvykti į SPA kurortą ir ten mėgautis įvairiais malonumais.

Poilsio išvykos programoje numatytos kokybiškos terapinės ir kūno bei dvasios sveikatinimo veiklos: išvykos, ekskursijos, degustacijos, gurmaniška vakarienė su receptūrų pristatymu, meno užsiėmimai, terapinės diskusijos su psichologu, pasivaikščiojimai, meditacijos ir atsipalaidavimas. Ir, žinoma, pirtis, baseinas bei kitos malonios procedūros.

„Šio labdaringo projekto tikslas, – pasakoja UAB „Mida LT“ generalinis direktorius A. Jakas, – suteikti pavargusioms neįgalių vaikų mamoms nors šiek tiek atokvėpio. Norime, kad jos pajustų mūsų palaikymą, kad žinotų, jog rūpinamės jomis ir suprantame, kokį didžiulį ir svarbų darbą jos įveikia kasdien tiesiog būdamos savimi. Tai tik mažytė dalis tos paramos, kurios nusipelno visi, kas rūpinasi savo neįgaliais artimaisiais.“

Renginio data bus nustatyta atsižvelgiant į karantino terminus, numatomas dalyvių skaičius – 15 mamų.

Kompanija TECHNONICOL linki neįgaliųjų vaikų mamoms puikiai praleisti laiką, pailsėti ir atgauti jėgas, kad ir ateityje galėtų atlikti kasdienius mamų žygdarbius. Juk kuo geresnis mamos ūpas – tuo geriau jaučiasi ir jos mylimas vaikas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Daugiau straipsnių