Kaip klientai renkasi statybines medžiagas

2021-05-19 Kaip klientai renkasi statybines medžiagas

   Apklausos parodė, kad ir statybų profesionalai, ir mėgėjai linkę rinktis medžiagas vadovaudamiesi panašiais kriterijais. Esminiai jų – tai prieinama kaina, pakankamai aukšta kokybė, suteikiama gamintojo garantija bei išsami techninė informacija.

Puiki kokybė už protingą kainą

   Visi kartais mes būname linkę sutaupyti, tačiau visgi daugelis statybų užsakovų, ieškodami aukso viduriuko tarp medžiagų kainos ir kokybės, galų gale išmintingai pasirenka pastarąją. Jie supranta, kad tai turi didžiulę įtaką tolesnio gyvenimo šiame pastate kokybei. Be to, su kiekviena diena vis aktualesniu tampa energijos tausojimas, tad kasdien vis dažniau naudojamos tos medžiagos, kurios dar prieš kelis metus mums visiems atrodė pernelyg brangiomis. Aukštos kokybės statybų praktika parodė, kad išlaidos joms visiškai atsiperka per jų energinį efektyvumą.

   Tad statybų bendrovės, rinkdamos statybines medžiagas, paprastai remiasi kaip tik šiais esminiais kriterijais – tai kokybė ir garantija. Juk užsakovas kaip mat pamirš kiek sutaupęs, jei neilgai trukus po pastato įvedimo į eksploataciją susidurs su papildomomis remonto išlaidomis, kilusiomis dėl prastos medžiagų kokybės. Todėl su abejotinos kokybės medžiagomis dirbti tiesiog neverta. Štai ir statybų vadovai, jausdami atsakomybę prieš užsakovą, renkasi tegu ir ne pačias pigiausias, bet patikimas ir nuspėjamas eksploatacijoje medžiagas.

   Žinodama tai, bendrovė TECHNONICOL savo pirkėjams siūlo didelį aukštos kokybės medžiagų asortimentą bei patikimus, išbandytus ir garantuotai veikiančius techninius sprendimus. Tai leidžia kiekvienam statybų projektui parinkti būtent tai, kas labiausiai tinka klientui ir kainos, ir kokybės atžvilgiu. Šį optimalų derinį vertina ne tik privatūs užsakovai, bet ir didieji pramoniniai objektai. Bendrovė didžiuojasi tuo, kad kasmet ne dešimtys, o šimtai ir tūkstančiai rangovų ar privačių asmenų įsigyja jos medžiagas savo namų, kotedžų ar rezidencijų statyboms.

Visos techninės konsultacijos

   Be tokių pagrindinių veiksnių, kaip kaina ir kokybė, savarankiškai statybines medžiagas įsigyjantys užsakovai dar labai vertina galimybę pasikonsultuoti su techniniu specialistu. Žinoma, ir profesionalūs rangovai taip pat karts nuo karto kreipiasi į konsultantus patarimo. Jie taip pat būna laimingi gavę visiškai paruoštus sisteminius sprendimus, pritaikytus kone visiems statybų atvejams. Tad bendrovė TECHNONICOL, siekdama kuo geriau informuoti visus besidominčius, po savo stogu subūrė kompetentingų profesionalų komandą, pasiruošusią pakonsultuoti klientus bet kuriuo rūpimu klausimu – maža to, ir išvykti į užsakovo objektą bei ten viską įvertinti „gyvai“ ir pateikti optimaliausią sprendimo variantą.

   O statybų specialistams bendrovės inžinieriai parengė išsamiausią mazgų ir konstrukcijų sisteminių sprendimų biblioteką CAD bei BIM formatuose. Čia bendrovė vadovaujasi trimis pagrindiniais principais: elementų suderinamumu, ilgaamžiškumu ir protinga kaina. TECHNONICOL statybinės sistemos – tai visiškai paruošti naudojimui inžinieriniai sprendimai, kuriuose visi komponentai parinkti taip, kad optimaliausiai tarpusavyje derėtų, jų montavimas būtų maksimaliai paprastas ir technologiškas, eksploatacija – patogiausia, o ekonominis naudingumas – labiausiai pagrįstas. Galima drąsiai teigti, kad TECHNONICOL klientai gauna geriausius išbaigtus sprendimus ir profesionalią pagalbą projektavimo metu.



Nepamirškime ir tvarumo


   Nekilnojamojo turto vystytojai į naujas statybas įtraukia vis daugiau tvariosios statybos elementų – perdirbtų žaliavų, nealergizuojančių bei natūralių medžiagų, vandens filtrų, lietaus vandens rezervuarų ar saulės energijos modulių. Projektuodami statinius, jie stengiasi padaryti kuo mažiau neigiamo poveikio klimatui, ekosistemai, ekonomikai ar visuomenės sveikatai bei mažinti naujai statomų pastatų energijos sąnaudas. Tad statybinių medžiagų tvarumas – tai nors ir palyginti naujas, bet akivaizdžiai įgaunantis pagreitį pasirinkimo kriterijus.

   Kartu su savo klientais siekdama tausoti planetos išteklius, bendrovė TECHNONICOL savo izoliacinius gaminius sertifikavo pagal LEED sistemą – tarkime, šilumos izoliacinę poliuretano (PIR) plokštę, mineralinę vatą ar polimerines stogų membranas LOGICROOF. LEED sertifikatas, suteiktas statybinėms medžiagoms, reiškia, kad jas rekomenduojama naudoti žaliosiose, tausojančiose aplinką statybose.

   Mokslinių tyrimų centrai, veikiantys korporacijos sudėtyje, kuria inovatyvias medžiagas bei sprendimus, atitinkančius aukščiausius kokybės ir energinio efektyvumo reikalavimus. TECHNONICOL nuolat investuoja į gamybą be atliekų, pažangią įrangą ir aplinkosaugos technologijas. Visi jos sukurti gaminiai atitinka šalies aplinkosaugos standartus ir yra saugūs tiek žmonėms, tiek ir aplinkai.



views 1430
Grįžti į straipsnių sąrašą